Tule meille töihin Learning Designer!

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen osaaminen.

StartUp Schoolin palvelut, opinnot ja tapahtumat auttavat Haaga-Helian opiskelijoita kehittämään yrittäjyysvalmiuksia, osallistumaan yritysyhteistyöhön sekä vauhdittamaan omaa yritystoimintaa. StartUp School tarjoaa mahdollisuuden yhdistää työskentely ja opinnot sekä kehittää tulevaisuuden työelämätaitoja. www.startupschool.fi

Haemme Sinua dynaamiseen joukkoomme kehittämään StartUp Schoolin palveluita
LEARNING DESIGNER
määräaikaiseen työsuhteeseen 30.06.2021 saakka.

Tehtävänkuvaus
– Kehität StartUp Schoolin opintotarjoomaa tutkinto-opiskelijoille, jatkuvaan oppimiseen sekä kaupallisille asiakkaille
– Suunnittelet yrittäjyyteen liittyviä opintojaksoja, opetat ja ohjaat opiskelijoita
– Vastaat StartUp Schoolin tarjonnasta avoimessa korkeakoulussa sekä kolmen ammattikorkeakoulun 3AMK strategisessa liittoumassa
– Vastaat StartUp Schoolin kaupallisten koulutuskokonaisuuksien opetuksen suunnittelusta ja toteutuksesta
– Osallistut kansainvälisiin tutkimus- ja kehittämishankkeisiin yrittäjyyteen sekä opetuksen kehittämiseen liittyen
– Vastaat StartUp Schoolin pedagogisen mallin kehittämisestä ja toteutuksesta digitaalisessa ympäristössä

Sinulla on vahva osaaminen koulutuskokonaisuuksien suunnitteluun, digitaalisen palveluiden kehittämiseen ja  kouluttamiseen liittyen. Arvostamme yrittäjyyden koulutusalan ja Work & Study -toimintamallin tuntemusta. Sinulla on myös kykyä ketterään palvelujen kehittämiseen ja verkostomaiseen työskentelyyn. Olet innostunut tukemaan StartUpien liiketoimintaa ja opiskelijoiden yrittäjyysvalmiuksia. Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, opetus- ja mieluiten käytännön kokemusta opettamisesta, opinnollistamisesta ja sekä yrittäjyydestä. Sen lisäksi ammatillisen opettajan pätevyys tai coaching-osaaminen on tehtävässä iso plussa. Erinomainen englannin kielen taito on myös hyödyksi.

Tarjoamme merkityksellisen tehtävän dynaamisessa ja innostuneessa StartUp Schoolin tiimissä. Haaga-Helia tarjoaa osaavan kansainvälisen toimintaympäristön sekä hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa pe 12.6  klo 13 -14 Head of StartUp School Hannele Mennala, puh. 050 486 8586.

Hae tehtävää viimeistään 14.6.2020 täyttämällä hakulomake. Liitä hakemukseen CV.X