Tee tulevaisuutesi -tapahtuma oli huikea!

StartUp School oli mukana toteuttamassa Tee tulevaisuutesi -tapahtumaa tiistaina 9.10. Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli erittäin onnistunut ja sen sisältö oli erittäin hyödyllinen niin opiskelijoille kuin opiskelijoiden parissa toimivalle henkilöstöllekin.

Saimme kiitoksia sekä tapahtumaan osallistuneilta puhujilta, paikalle saapuneilta opiskelijoilta että henkilökunnan edustajiltakin. ”Toin opiskelijani tapahtumaan, mutta mikäli olisin tiennyt että sisältö on näin hyödyllistä, olisin teroittanut osallistumisen merkitystä opiskelijoilleni vieläkin voimakkaammin. Ja opettajille järjestetty Ria Parppein -luento oli todella kiintoisa ja painavaa asiaa.” Näin kommentoi digitalousyksikön opettaja Kasper Valtakari.

Tapahtumassa myös kuultiin paljon hyvää palautetta StartUp Schoolin toiminnasta useamman omaa yritysideaansa StartUp Schoolin avulla kehittämään lähteneen yrittäjän toimesta. Mahtavaa kuulla että olemme pystyneet auttamaan ja olemaan tukena liikeideoiden eteenpäin viemisessä.

Vastaavia upeita tapahtumia silmällä pitäen suosittelen seuraamaan tapahtumakalenteriamme sekä uutiskirjeitämme säännöllisesti. Tähänkin tapahtumaan olisi mahtunut paljon enemmän osallistujia mukaan. Päivitämme tietoja uusista tapahtumista jatkuvasti.X