Opiskelija, haluatko StartUp Schooliin töihin?

Etsimme sosiaalista, esiintymistaitoista supertyyppiä vastaamaan sometileistämme ja auttamaan muussakin markkinoinnissa.Tarjolla siis huikea mahdollisuus tutustua ja saada monipuolista käytännön kokemusta markkinoinnin toimenpiteiden tuottamisesta.

Haaga-Helian StartUp School etsii osa-aikaista Student Ambassadoria toimimaan StartUp Schoolin edustajana opiskelijoiden keskuudessa sekä vastaamaan taktisista markkinointitoimenpiteistä kampuksilla, tapahtumissa ja sosiaalisessa mediassa.

Ambassador toimii StartUp Schoolin opiskelijaedustajana ja markkinoinnin tehokkaana toteuttajana. Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • StartUp School -infojen vetäminen opiskelijoille
  • Markkinointisisältöjen tuottaminen StartUp Schoolille
  • StartUp Schoolin edustaminen tapahtumissa ja kampuksilla
  • Sosiaalisen median aktiivinen päivittäminen
  • Taktisten markkinointitoimenpiteiden ideointi ja kehittäminen

Odotamme sinulta esiintymisluontevuutta niin livenä kuin videoillakin, sujuvia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi, kykyä pitää kiinni sovituista aikatauluista ja suunnitelmista sekä vankkaa sosiaalisen median osaamista. Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjyyden kokonaiskuvan ymmärtäminen sekä Haaga-Helian opiskeluympäristön tunteminen ovat tehtävässä eduksi.

Tehtävä on osa-aikainen, eli sen voi hyvin tehdä esimerkiksi opiskelun ohessa. Kesto on n. puoli vuotta ja aloitus sopimuksen mukaan. Työmäärä on noin 20 tuntia viikossa, mutta aikataulut ovat sovittavissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen startupschool@haaga-helia.fi 21.9.2018 mennessä.
Lisätietoja antaa Ani Kuutschin, 040-488 7014.

 X