april, 2021

20apr4:00 pm7:00 pmAction Workshop – Intohimosta BrändiksiIntohimosta Brändiksi4:00 pm - 7:00 pm

Event Details

Action workshopeissa hankit käytännön taitoja liikeideasi viemiseen eteenpäin, tai yrityksesi kehittämiseen.
Osallistuaksesi sinulla olisi hyvä olla oma liikeidea (mutta se ei ole pakollista).
Sinun ei tarvitse olla Haaga-Helian opiskelija voidaksesi osallistua työpajoihin.

Action Workshop – Intohimosta Brändiksi

Aika: 20.4.2021 klo 16:00 –  klo 19:00
Paikka: Virtuaalitapahtuma Zoom, https://haaga-helia.zoom.us/j/66794417936

Sisältö: Työpajassa käydään läpi käytännön esimerkkien avulla brändäyksen ja konseptoinnin vaiheita sekä kuvataan prosessia, jonka avulla intohimosta on mahdollista luoda elinkeino. Työpajan keskiössä on liikeidean tai tuotteen monistaminen sekä brändin luomisen eri vaiheet ja haasteet. Työpajassa etsitään myös erilaisia ratkaisumalleja siihen, miten yrityksen brändi pystyy muuntautumaan ajankohtaisten haasteiden edessä.

Työpajan jälkeen osaat lukea mistä osatekijöistä brändit rakentuvat. Saat myös käsityksen brändäyksen ja konseptoinnin eri vaiheista. Yhteistoiminnallisia tehtäviä varten olisi toivottavaa, että sinulla on joku kehittämistä vaativa liikeidea tai oma unelmahanke, jota voit hyödyntää työpajan osallistavissa tehtävissä.

Coach: Vilhelm Geitel on kokenut yrittäjä sekä media-alan osaaja. Ominaista työtavoille on pelkäämätön “hands on”-asenne. Hän on opettanut kymmenen vuotta media-alalla kuvallista viestintää, toiminut luovan alan freelancerina sekä tuottanut lukuisia kulttuuritapahtumia. Nykyään hän työskentelee viisi vuotta sitten perustamansa Bites Burgers-hampurilaisravintolan luovana johtajana. Hän on yksi yrityksen perustajista ja on vastannut ravintolatoiminnan konseptin luomisesta sekä brändin rakentamisesta. Vilhelm opiskelee parhaillaan Haaga-Helian Ammatillisen opettajan opintoja.

Rekisteröinti
https://www.lyyti.fi/preview/Action_Workshop__Intohimosta_Brandiksi_8030

more

Time

(Tuesday) 4:00 pm - 7:00 pm

X