december, 2020

09dec4:00 pm7:00 pmAction WorkshopTulevaisuuden yrittäjä - Kaikki, mitä sinun tulee tietää YEL-vakuutuksesta!4:00 pm - 7:00 pm

Event Details

Action workshopeissa hankit käytännön taitoja liikeideasi viemiseen eteenpäin, tai yrityksesi kehittämiseen.
Osallistuaksesi sinulla olisi hyvä olla oma liikeidea (mutta se ei ole pakollista).
Sinun ei tarvitse olla Haaga-Helian opiskelija voidaksesi osallistua työpajoihin
Muistathan rekisteröityä osallistuaksesi työpajaan!

Aihe: Tulevaisuuden yrittäjä – Kaikki, mitä sinun tulee tietää YEL-vakuutuksesta!
Sisältö: Yrittäjän tarvitsemat pakolliset vakuutukset saattavat vaihdella toimialan mukaan, mutta kaikkia yrittäjiä kuitenkin yhdistää yrittäjän eläkelain mukainen YEL-vakuutus, joka on yrittäjän eläketurvan sekä muun sosiaaliturvan perusta. Kurssilla käymme läpi mm. Mikä on YEL-vakuutus? Milloin YEL-vakuutus tulee ottaa? Mihin kaikkeen YEL-vakuutus vaikuttaa? Kuinka paljon YEL-vakuutus maksaa? Miten otan vakuutuksen? Miten YEL-vakuutus vaikuttaa sivutoimiseen yrittäjään? Kurssi sopii kaikille yrittäjäksi ryhtyville tai edes haaveileville – varaudu nyt jo tulevaan!

Coach: Anton Ropa, myyntineuvottelija, Työeläkeyhtiö Elo
Anton on syksyllä valmistuva valtiotieteiden maisteri, joka on opintojen ohella kerryttänyt useamman vuoden kokemuksen Suomen eläkejärjestelmän toiminnasta, niin henkilö-, yritys- kuin yrittäjäasiakkaiden parissa. Päivätyössään Anton toimii yrittäjäasiakkaiden YEL- ja TyEL-vakuutusten myyntitiimissä. Kuluvan vuoden osalta kokemusta on kertynyt ajankohtaisten haasteiden vaikutuksesta yrittäjän eläkevakuuttamiseen sekä yrittäjien sosiaaliturvan tasoon.

Rekisteröityminen: https://www.lyyti.fi/reg/Action_Workshop__Kaikki_mita_sinun_tulee_tietaa_YELvakuutuksesta_1419

Psst.
Tiesitkö, että kaikki Haaga-Helian opiskelijat voivat myös saada opintopisteitä Action Workshopeista? Osallistu viiteen työpajaan ja tee niistä portfolio, jossa esittelet oppimaasi ja miten yhdistät saamasi taidot liikeideaasi.
Rekisteröidy MyNet: WOR8HH039-3003. Ohjeet porfoliota varten sekä työpajojen materiaalit Moodlessa.
Lisätiedot: Workshops for Action (5cr) page .

more

Time

(Wednesday) 4:00 pm - 7:00 pm

Location

Virtually on Zoom

Organizer

Haaga-Helia StartUp Schoolstartupschool@haaga-helia.fi

X